Thamar Esveld Fotografie zonder tak.jpg

ALBUMS

Prachtige luxe Fine-Art albums, vakkundig met de hand gemaakt door specialisten. Speciaal voor jullie met 100% aandacht en liefde!

1.

Wat tof dat jullie ervoor kiezen om een album te laten maken voor jullie bruiloft! Zo hebben jullie altijd een tastbare herinnering aan jullie bijzondere dag.

2.

Omdat ik wil dat het album echt volledig naar jullie wens is, heb ik een aantal keuzemogelijkheden voor jullie op een rijtje gezet. Als jullie ergens hulp bij nodig hebben, stuur gerust een berichtje!

3.

De eerste stap is om een materiaal te kiezen voor jullie album. Jullie kunnen kiezen uit een leren of linnen album! Kies samen een mooie kleur uit.

4.

Hebben jullie een materiaal en een kleur gekozen voor jullie album? Dan is het nu tijd om na te gaan denken over het formaat! Jullie kunnen kiezen uit een vierkant of een liggend album.

5.

Is dit ook gelukt?! Jullie zijn al goed op weg! Nu kunnen jullie het aantal spreads kiezen. Vraag gerust naar advies als jullie dit lastig vinden. Let op: één spread bestaat uit twee pagina's naast elkaar!

6.

Om jullie trouwalbum netjes te bewaren kunnen jullie kiezen uit verschillende bewaarmogelijkheden. Zo zijn er luxe bewaardozen, maar kun je ook kiezen voor een katoenen bewaarzak.

7.

Tot slot hebben jullie nog de keuze om jullie album en/of bewaardoos te embossen. Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om jullie namen en/of trouwdatum op het album/bewaardoos te embossen.

8.

Dat waren een hoop keuzes, hè?! Als jullie alle keuzes hebben gemaakt, mag je mij een mailtje sturen met jullie wensen!

9.

Jullie mogen foto's opsturen die jullie graag in het album willen hebben! Jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om het album geheel door mij samen te laten stellen.

10.

Ik ga aan de slag met het samenstellen van het album. Hier gaan minstens twee maanden overheen. Ik deel het digitale concept met jullie, zodat jullie kunnen kijken of het album geheel naar jullie wens is.

11.

Het is tijd om het album te bestellen! De levertijd van een album is meestal 6 weken. Ik stuur het album zo snel mogelijk naar jullie op en jullie kunnen lekker gaan genieten van het album!

Wat leuk dat jullie nadenken over het laten maken van een prachtig trouwalbum! Ik lever albums op mooi mat Fine-Art papier. Ook de buitenkant van de albums zijn uniek afgewerkt. De fotoalbums worden vakkundig met de hand gemaakt. Elk album krijgt 100% aandacht en liefde tijdens het produceren. Ik garandeer kwaliteit en luxe. Met de lederen of linnen albumcovers ontvangen jullie een prachtig fotoalbum gemaakt van hoogwaardige materialen. De albumcovers zijn op verschillende manieren te personaliseren. Het doel is om jullie prachtige bruiloft in het middelpunt te zetten, met een hoogwaardig fotoalbum.

Omdat jullie trouwalbum helemaal naar jullie wens samengesteld wordt, zullen jullie eerst een aantal keuzes moeten maken. Trouwalbums zijn namelijk in vele soorten en maten. Ik heb alle mogelijkheden voor jullie op een rijtje gezet. Loop ze rustig door, bekijk de opties en denk er rustig over na. Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd mailen voor advies.

Dit kun je in ieder geval van mijn trouwalbums verwachten:

- Een luxe trouwalbum, persoonlijk samengesteld en vakkundig met de hand gemaakt.

- Foto's op prachtig mat Fine-Art papier.

- Een ruim assortiment aan lederen en linnen albumcovers.

- Lay flat lay-out: dit houdt in dat het album over de gehele breedte volledig plat ligt en je geen vouw in het midden ziet.

- Een strakke en rustige lay-out.

Heel veel plezier bij het samenstellen van jullie waardevolle herinnering!

Het materiaal

Een luxe linnen album is een stevig album met een harde cover van kwaliteitslinnen en een platte rug. De hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Dit album leent zich uitermate goed voor de kleinste uitvoeringen. Maar ook in de grootste uitvoeringen is dit een prachtig tijdloos album.

Een leren album is een album met een rund lederen cover. Echt dik kwaliteitsleer in zachte kleuren of in karakteristiek stieren leder. Het is een fijn gevoel om een gewichtig lederen fotoalbum  in je handen te houden.

Het formaat

Hebben jullie een keuze kunnen maken uit de prachtige kleurencollecties? Dan is het nu tijd voor de volgende stap: het formaat! Je kunt kiezen uit vierkante en liggende albums. Je kunt hier ook gelijk de tarieven bekijken bij deze formaten. Let op: deze prijzen zijn voor alleen het album. Hier zijn nog geen spreads bij berekend. 

Vierkant

15x15 cm // € 230

20x20 cm // € 260

25x25 cm // € 290

30x30 cm // € 320

35x35 cm // € 350

Liggend

15x10 cm // € 220

20x15 cm // € 250

30x23 cm // € 280

34x25 cm // € 310

40x30 cm //€ 340

Spreads

Nu is het tijd om het aantal spreads te kiezen wat jullie willen. Eén spread zijn twee platte pagina's naast elkaar. Jullie kunnen kiezen voor minimaal 5 tot maximaal 50 spreads.

5 spreads: € 200

10 spreads: € 275

15 spreads: € 350

20 spreads: € 425

25 spreads: € 500

30 spreads: € 575

35 spreads: € 650

40 spreads: € 725

45 spreads: € 800

50 spreads: € 875

Bewaren

Bij mooie albums horen mooie passende dozen. Al dozen zijn handgemaakt om exact te passen bij het album waar ze bij besteld worden. De dozen worden qua afmetingen en dikte afgestemd op het album.

Dekseldoos​ // € 80

 • Handgemaakte doos in linnen

 • Met lint

 • Mogelijk in alle soorten linnen

 • Embossing mogelijk

Inschuifdoos // € 80

 • Handgemaakte doos in linnen

 • Exact op maat van het album

 • Mogelijk in alle soorten linnen

Clamshell // € 275

 • Handgemaakte doos in linnen

 • Exact op maat van het album

 • Mogelijk in alle soorten linnen

 • Ook mogelijk in echt leer + linnen

 • Embossing op de doos mogelijk

Bewaarzak // € 35

 • Puur katoenen dikke zak

 • Eenvoudige bescherming tegen stof

 • Goedkoop en toch beschermd

Embossing // € 20

Bij alle albums en sommige bewaardozen is het mogelijk om letter embossing bij te bestellen. De letters worden met de hand ingelegd, en vervolgens verwarmd en in het album geperst. Op deze manier kunnen namen en teksten worden geplaatst op een fotoalbum. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld jullie namen en/of trouwdatum op jullie album worden geplaatst om jullie album of bewaardoos extra persoonlijk te maken. De prijs geldt voor de gehele embossing: het maakt daarbij niet uit wat jullie voor tekst op jullie album willen.

Bij leren albums kunnen jullie kiezen voor een embossing in dezelfde kleur als het album of andere kleuren. Bij linnen albums is embossing alleen in een andere kleur mogelijk, omdat het anders niet goed zichtbaar is.

Keuzemogelijkheden: goud, mat zilver, glans zilver, antraciet, donkerbruin, lichtbruin, grijs, koper, brons mat, pearl

Samenstellen!

Wauw, jullie hebben alle keuzes gemaakt! Dan mogen jullie mij nu een mailtje sturen met jullie wensen en ga ik voor jullie aan de slag met het album! Jullie mogen de nummers van de foto's sturen die jullie heel graag in het album willen! Jullie kunnen er ook voor kiezen om het album geheel door mij te laten samenstellen, dan kies ik jullie mooiste foto's uit.

Het samenstellen van jullie album doe ik met heel veel passie en liefde. Er gaat daarom best veel tijd in zitten, dus het kan even duren voordat jullie album samengesteld is. Als het album geheel naar mijn wens is, stuur ik het digitale concept op naar jullie, zodat jullie kunnen kijken of hij ook volledig naar jullie wens is.

 

Als het album echt volledig naar jullie wens is, ga ik het album bestellen! De levertijd van een album is ongeveer 6 weken. Zodra het album klaar is, stuur ik deze zo snel mogelijk naar jullie op en kunnen jullie lekker gaan genieten van jullie waardevolle herinnering!

provinciewinnaar.jpg
zankyou.jpg

2020 ©​ Thamar Esveld Fotografie

info@thamaresveld.nlAlphen aan den Rijn | 06-25321923

KVK: 69858640

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram