top of page
droombruiloft goede bruidsfotograaf trouwboeket

Als beginnend fotograaf komt er een heleboel op je af. Naast dat je de techniek van het fotograferen en de nabewerking onder de knie moet krijgen, komen er een hoop nieuwe vaardigheden bij kijken. Want hoe zorg je voor goed klantcontact? Hoe zorg 

compositie, nabewerking en nog veel meer. In dit artikel een tiental tips voor alle beginnende fotografen om je op weg te helpen een betere fotograaf te worden.

Ik kan je

Thamar Esveld Fotgrafie | trouwfotograaf en bruidsfotograaf

Vier jaar geleden is mijn droom uitgekomen: ik ben bruidsfotograaf geworden en mocht in mijn eerste jaar gelijk 10 bruiloften fotograferen. 

Op mijn dertiende ben ik begonnen met fotograferen. Tenminste, met een spiegelreflexcamera. Voor die tijd fotografeerde ik al van alles: vriendinnen, familie, huisdieren...

Strandbruiloft Trouwen op het strand

"Ik ben niet fotogeniek."

"Moet ik verplicht poseren?"

"Ik ben bang dat ik niet mooi in beeld kom."

 In jullie zoektocht naar een trouwfotograaf komen deze twijfels je misschien bekend voor. Met relaxte en spontane bruidsfotografie laat ik je graag zien dat het anders kan. Als bruidsfotograaf heb ik de afgelopen jaren al veel bruiloften mogen vastleggen.

 

Het mooiste compliment dat de bruidsparen mij geven? Dat ze geëmotioneerd zijn door de foto’s. Wanneer ik mensen heb kunnen vastleggen zoals ze écht zijn, is mijn missie geslaagd.

 

Laat die twijfels dus los en geniet volledig van de mooiste dag van je leven, dan zorg ik ervoor dat jullie bruiloft prachtig ontspannen wordt vastgelegd. Gewoon, zoals jullie zijn.

portfolio

Gepubliceerd op:

Awardwinning fotograaf provinciewinnaar topfotograaf Zuid-Holland
trouwfotograaf The Perfect Wedding
Als beste beoordeeld zankyou wij gaan trouwen
Trouwfotograaf Noord-Brabant trouwen in Brabant
Fotograaf interieur
Ervaren trouwfotograaf

✓ Winnaar Top Trouwbedrijven Provincie Award            

✓ Oog voor de kleinste details       

 

✓ Meer dan 400 tevreden klanten vastgelegd                             

 

✓ Geen onverwachte bijkomende kosten    

Ik vind het belangrijk dat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Bij onderstaande bruidsfotografie pakketten zijn er dus geen onverwachte bijkomende kosten. Bij het kennismakingsgesprek kijken we wat het meest past bij jullie wensen en maak ik een gepersonaliseerd pakket voor jullie.&n