Thamar Esveld Fotografie zonder tak.jpg

OVER MIJ

HI, IK BEN THAMAR

Hi, mijn naam is Thamar! Ik ben 25 lentes jong en geboren en getogen in Ter Aar: een klein dorpje in Zuid-Holland.

Ik ben een enthousiaste fotograaf met veel passie voor bruidsfotografie en gezinsfotografie. Ik ben gek op lichte, heldere en romantische kleuren, waar mijn stijl dan ook bekend om staat. Met heel veel liefde en passie leg ik graag jullie waardevolle momenten vast.

Toen ik een jaar of 10 was, kreeg ik een camera voor mijn verjaardag. Dolblij was ik. Ik hoefde eindelijk niet meer de camera van mijn moeder te lenen, maar ik had een echte eigen camera. Ik maakte dan ook overal foto's van. Op mijn 13e had ik eindelijk genoeg geld bij elkaar gesprokkeld om een eigen spiegelreflexcamera te kopen van mijn zuurverdiende centjes. Sindsdien moest ik natuurlijk alle herinneringen vastleggen met mijn nieuwe camera. Al snel kwam ik erachter dat ik het vastleggen van mensen het mooiste vind om te doen. Inmiddels heb ik al een aantal cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis en ervaringen uit te breiden. Ik vind het mooi om de mooiste momenten van het leven vast te leggen: jullie prachtige bruiloft, jullie hechte vriendschap of liefde, jullie pasgeboren kindje of jullie leuke gezin of familie.

 

Wil je meer informatie over een shoot? Of wil je een reactie geven op mijn werk? Laat een berichtje achter en ik zie je/jullie graag snel voor mijn lens!

provinciewinnaar.jpg
zankyou.jpg

2020 ©​ Thamar Esveld Fotografie

info@thamaresveld.nlAlphen aan den Rijn | 06-25321923

KVK: 69858640

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram