Thamar Esveld Fotografie zonder tak.jpg

LINNEN ALBUMS

coated linnen

Sterk linnen met een klassiek oneffen patroon en een beschermende coating. Het linnen is daarom erg geschikt voor een album cover, omdat het niet snel vuil wordt of krassen krijgt. Bovendien is het water en vuil afstotend. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie coated linnen heeft een kleine oneffen patroon en voelt strak en glad aan als albumcover.

natural linnen

Eén van de meest populaire collecties coverlinnen. Het natuurlijke oogt prachtig tijdloos en is goed geschikt als albumcover materiaal. Iets grover van structuur en met meer natuurlijke oneffenheden dan het effen of coated linnen.

effen linnen

Strak effen linnen voor een mooi strak album met een frisse kleur. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie linnen is zonder oneffenheden en is egaal van uitstraling. Het effen linnen is iets vatbaarder voor vuil.

velvet linnen

Ons nieuwste materiaal is een hoge kwaliteits suède stof met een geweldige look and feel. Het zachte stof heeft de kenmerkende eigenschappen van suède en zorgt dat je een je fotoalbum wilt blijven aanraken.

provinciewinnaar.jpg
zankyou.jpg

2020 ©​ Thamar Esveld Fotografie

info@thamaresveld.nlAlphen aan den Rijn | 06-25321923

KVK: 69858640

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram