top of page

SPONTANE NEWBORNFOTOGRAFIE

Thamar Esveld Fotografie-Romée-foto028.

De liefde pasgeboren kindje vastgelegd in tijdloze beelden.

Het krijgen van een kindje is één van de meest bijzondere momenten in je leven. Jij, je partner en eventuele oudere broers en zussen zijn een nieuw gezinslid rijker. Hoe leuk is het om pure en spontane foto’s te hebben van jouw kleine bundeltje liefde?

 

Als newbornfotograaf met een specialisatie in fine art fotografie maak ik de mooiste foto’s van jouw kindje. Dit doe ik op een natuurlijke en spontane manier. Contactmomenten met mama, papa of een oudere broer/zus zorgen voor het leukste resultaat.

Jullie zijn op zoek naar een enthousiaste fotograaf die een expert is in haar vak. Iemand die geniet van jullie liefde voor elkaar en jullie spontaan vastlegt, zonder gedwongen poses. Jullie willen high-end foto’s in prachtige kwaliteit. Beelden die je met trots kunt delen met al je familie en vrienden. Tijdloze en spontane foto’s met heldere, natuurgetrouwe, warme en romantische kleuren.

 

Als dat het geval is, zijn jullie op de juiste plek.

IMG_7088.JPG

OVER DE FOTOGRAAF.

Mijn naam is Thamar.

Ik ben professioneel bruids- en lifestylefotograaf. Ik heb jarenlang ervaring in het fotograferen van mensen en mag mijn droom nu verwezenlijken door bruiloften, gezinnen en pasgeboren baby’s vast te leggen op de mooiste momenten in het leven.

 

Ik vind het ontzettend tof om jullie liefde en emotie door mijn lens te bekijken en vast te leggen, zodat het een tijdloze herinnering wordt. Mijn achtergrond in het onderwijs heeft me geleerd hoe ik het beste in mensen naar boven kan halen. Ik ben ervan overtuigd dat door spontane opdrachten te geven tijdens de fotoshoot, ik jullie op een authentieke en echte manier kan vastleggen. Als christelijke trouwfotograaf hecht ik waarde aan tijdloze beelden met heldere, natuurgetrouwe kleuren met een vleugje warmte en romantiek hierin verwerkt. Foto’s worden dan kostbare herinneringen.

 

Mijn fotografiedroom is bekroond met meerdere bruidsfoto-awards, waaronder de prestigieuze Award Provinciewinnaar Zuid-Holand. Bovendien behoor ik tot de top 10 beste fotografen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Ik ben trots op mijn internationale onderscheidingen van de Masters of Wedding Photography en de Best Wedding Photography Wedisson Awards.

herkenbaar?

“Ik ben niet fotogeniek.”

“Moet ik verplicht poseren?”

“Ik ben bang dat ik niet mooi in beeld kom.”

 

Misschien klinken deze twijfels je bekend in de oren bij het boeken van een newbornfotoshoot. Ik laat je graag zien dat het ook anders kan.

 

De afgelopen jaren heb ik met veel passie prachtige kindjes mogen vastleggen. Klanten vertelden mij na afloop van een shoot hoe mooi, natuurlijk én spontaan ze het resultaat vonden. Dat gevoel wil ik jullie ook laten ervaren.

DIT IS WAT IK DOE.

reviews.jpg

Hier kun je mijn verschillende pakketten bekijken. Ik vind het belangrijk dat jij precies weet waar je aan toe bent. Er zijn dus geen onverwachte bijkomende kosten. Ontdek welk pakket het beste bij jullie past!

PAKKET BASIC

 

- relaxed bij jullie thuis

- kledingadvies

- 10 prachtige digitale foto's in hoge resolutie

- foto's geleverd in een online galerij

- mogelijkheid tot nabestellen

€329,-

(incl. btw)

PAKKET LUXE

 

- relaxed bij jullie thuis

- kledingadvies

- 25 prachtige digitale foto's in hoge resolutie

- foto's geleverd in een online galerij

- mogelijkheid tot nabestellen

- inclusief 15x15cm mini-album

€379,-

(incl. btw)

Alle pakketten bestaan uit:

✓ Ontspannen bij jullie thuis

✓ Kledingadvies

 

✓ Een sneak preview om alvast te delen met vrienden en familie     

✓ Een prachtige online galerij met jullie foto's in hoge resolutie

            

✓ Geen onverwachte bijkomende kosten    

Gezinsshoot fotoshoot gezin familie

Bekijk mijn eerdere werk

AWARDS & PUBLICATIES.

Trouwfotograaf-AWARD-WINNER-white.png
Afbeelding2.png
white_nl.png
IMG_5732.jpg
2158_ZUIDHOLLAND-1.png

ALL I WANT FOR CHRISTMAS.

Op zoek naar een originele verrassing voor Kerst? Geef een fotoshoot cadeau! Ik bied verschillende cadeaubonnen aan. Je kunt zelf het gewenste bedrag kiezen.

BEN JIJ KLAAR OM DE LIEFDE TE LATEN VASTLEGGEN?

Laten we de eerste stap zetten om jullie dromen werkelijkheid te maken. 

Binnen 15 minuten weet jij wat ik voor jou kan betekenen. In een telefonisch gesprek zullen we met elkaar kennismaken en jullie wensen bespreken.  Vervolgens bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen.

 

Dit kennismakingsgesprek is 100% vrijblijvend en draait helemaal om jullie en jullie wensen.

bottom of page