top of page

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Thamar: enthousiast, perfectionist, romanticus en het creatieve brein achter Thamar Esveld Fotografie. Ik ben 27 jaar en woon in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn.

 

Ik ben een ervaren bruids- en lifestylefotograaf met een specialisatie in fine art fotografie: lichte, warme en romantische beelden. Het is mijn missie om jullie op een prachtige manier vast te leggen en herinneringen koesteren.

Thamar Esveld Fotografie

Hello there!

Het mooiste compliment dat klanten mij kunnen geven, is als ze zeggen dat ze geëmotioneerd zijn door de foto's. Dan weet ik dat mijn missie is geslaagd.

Thamar Esveld Fotografie | bruidsfotograaf en gezinsfotograaf

Ik houd van uitdagingen, zelfontwikkeling en groei. Naast fotograaf ben ik leerkracht van groep 7/8. Ik ben altijd bezig om mezelf en daarbij ook mijn werk te optimaliseren, zodat ik jou de meest schitterende foto’s én de allermooiste ervaring kan bieden. Persoonlijke connectie is daarbij een kernwaarde. Op die manier kan ik jou, als klant, ondersteunen en helpen. Door mijn ervaring als leerkracht in het basisonderwijs ga ik kindvriendelijk te werk, zodat ook de kinderen veel plezier aan de fotoshoot beleven.

 

Ik ben gelukkig wanneer klanten mij vertellen dat ze hebben genoten van de shoot, dat ze hebben gelachen en de dag als een gezellig samenzijn hebben ervaren. Dat is dan ook zeker zichtbaar op de foto's. Mijn doel is bereikt als ze aan het eind van de dag vertrekken met een grote glimlach op hun gezicht en ik na het leveren van de foto's de reactie krijg dat ze volkomen als zichzelf zijn vastgelegd!

liefs Thamar

FINE-ART BRUIDSFOTOGRAFIE

 

Ik leg jouw droombruiloft op romantische wijze vast. Je zult op een gegeven moment niet eens meer merken dat er een fotograaf aanwezig is!

FINE-ART GEZINSFOTOGRAFIE

 

Natuurlijke lachmomenten zorgen voor de leukste foto’s. Ik fotografeer jou en je gezin op een liefdevolle en spontane manier.

FINE-ART NEWBORNFOTOGRAFIE

 

Lieve en pure beelden van je pasgeboren kindje. Ook mama, papa en grote broers en zussen zijn bij deze fotoshoot van harte welkom!

Thamar Esveld Fotografie | bruidsfotograaf en gezinsfotograaf

✓ Een ontspannen fotoshoot zonder dat je hoeft te poseren          

✓ Prachtige beelden waar je nog lang van kunt nagenieten   

 

✓ Binnen één week na de fotoshoot ontvang je een sneak preview

✓ Onbeperkt advies voor jullie bruiloft of fotoshoot

Gepubliceerd op:

Afbeelding1.png
The Perfect Wedding.jpeg
Zankyou weddings
Afbeelding2.png
Hip en Smuk.png
LEV01031.jpg

Wil jij graag een fotoshoot inplannen, heb je een vraag of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Ik denk graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met me op, dan reageer ik zo snel mogelijk op je bericht.

bruidsfotograaf Maasland Rotterdam

Mark & Annet

"We zijn ontzettend blij met onze foto's! We hebben de foto's aan veel vrienden en familie laten zien en we hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen. Nogmaals super bedankt dat je onze geweldige dat zo mooi hebt vastgelegd."

bottom of page