top of page

IK BEN THAMAR.

Bruids- en lifestylefotograaf.

In 2008 nam ik een drastische beslissing die mijn leven transformeerde.

 

Ik ben professioneel trouwfotograaf. Ik heb jarenlang ervaring in het fotograferen van mensen en mag mijn droom verwezenlijken door bruiloften, gezinnen en pasgeboren baby’s vast te leggen op de mooiste momenten in het leven.

 

Ik vind het ontzettend tof om jullie liefde en emotie door mijn lens te bekijken en vast te leggen, zodat het een tijdloze herinnering wordt. Mijn achtergrond in het onderwijs heeft me geleerd hoe ik het beste in mensen naar boven kan halen. Ik ben ervan overtuigd dat door spontane opdrachten te geven tijdens de fotoshoot, ik jullie op een authentieke en echte manier kan vastleggen.

 

Als christelijke trouwfotograaf hecht ik waarde aan tijdloze beelden met heldere, natuurgetrouwe kleuren met een vleugje warmte en romantiek hierin verwerkt. Foto’s worden dan kostbare herinneringen.

 

Mijn fotografiedroom is bekroond met meerdere bruidsfoto-awards, waaronder de prestigieuze Award Provinciewinnaar Zuid-Holand. Bovendien behoor ik tot de top 10 beste fotografen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Ik ben trots op mijn internationale onderscheidingen van de Masters of Wedding Photography en de Best Wedding Photography Wedisson Awards.

Thamar Esveld Fotografie
festivalbruiloft
"Wij vinden Thamar een hele lieve, geduldige, betrokken en creatief persoon. Zij wist precies wat en wanneer ze moest fotograferen. Wat ik ook heel super vond was de snelle en makkelijke communicatie. Alles was duidelijk en wij konden 100% op haar rekenen wat rust en vertrouwen geeft."

Michaela & Emiel

ER ONTSTOND EEN DROOM.

13 jaar was ik. Van het geld dat ik op zaterdagochtend verdiende op de kwekerij kocht ik m’n eerste camera. Een Canon EOS 1000D, want - you know me - ik wilde natuurlijk wel gelijk een spiegelreflexcamera. Wat was ik trots. Vanaf dat moment wist ik dat ik - naast leerkracht - ook fotograaf wilde worden.

Foto’s maken deed ik volop. Van alles en iedereen om me heen. Mijn profielfoto op Hyves veranderde ik ook wekelijks, misschien zelfs wel dagelijks. Ouders van vrienden zagen mijn enthousiasme en liefde voor het vak en vroegen mij of ik foto’s van hun gezinnen wilde maken. Het balletje begon te rollen en wat had ik er een plezier in!

Er ontstond een droom. Ik moest en zou een bruiloft fotograferen. Dat magische moment waarop twee mensen ja tegen elkaar zeggen. Ik had alleen geen ervaring en geen portfolio. Dus trok ik de stoute schoenen aan en stuurde berichten naar fotografen of ik met hen mocht meelopen. Helaas zonder succes.

Tot ik een oproep voorbij zag komen van een fotograaf die een andere fotograaf de kans wilde geven om mee te lopen als second shooter. Ik reageerde daar uiteraard direct op, maar zag ook de 300 andere reacties. Ik zag de bui al hangen. Tot dat ik bericht kreeg dat ik degene was geworden die mee mocht. Een droom die uitkwam!

Bloednerveus was ik, maar zo gelukkig. De sfeer, de druk, de mooie mensen, het
doel om de plaatjes zo bijzonder mogelijk te maken en de eer om de allermooiste dag van mensen
vast te leggen. Uitgeteld na 2 intense dagen, maar helemaal gelukkig en voldaan.

En nu ben ik al meer dan zes jaar trotse eigenaar van mijn fotografiebedrijf. Ik ben trots en gelukkig dat ik waardevolle herinneringen in het leven van mensen mag vastleggen.

En de sfeer, de druk, de mooie mensen, het doel om de plaatjes zo bijzonder mogelijk te maken en de eer om de allermooiste dag van mensen vast te leggen? Dat voel ik nog altijd zo. Of het nou om newborn, gezinnen of bruiloften gaat. En dat wil ik nog heel lang blijven doen. En juf? Dat ben ik uiteindelijk ook geworden. Lucky me. Het beste van twee werelden als je het mij vraagt!

golden hour strandbruiloft
"Thamar is een getalenteerde fotograaf! Ze geeft goede aanwijzingen voor het creëren van mooie en ontspannen foto's."

Celine & Mitchell

“Als je geëmotioneerd raakt door de foto's, is mijn missie geslaagd."

MIJN VISIE.

Ik houd van uitdagingen, zelfontwikkeling en groei. Naast fotograaf ben ik leerkracht van groep 7/8. Ik ben altijd bezig om mezelf en daarbij ook mijn werk te optimaliseren, zodat ik jou de meest schitterende foto’s én de allermooiste ervaring kan bieden.

 

Persoonlijke connectie is daarbij een kernwaarde. Op die manier kan ik jou ondersteunen en helpen. Door mijn ervaring als leerkracht in het basisonderwijs ga ik kindvriendelijk te werk, zodat ook de kinderen veel plezier aan de fotoshoot beleven.

Ik ben gelukkig wanneer mensen mij vertellen dat ze hebben genoten van de shoot, dat ze hebben gelachen en de dag als een gezellig samenzijn hebben ervaren. Dat is dan ook zeker zichtbaar op de foto's.

 

Mijn doel is bereikt als ze aan het eind van de dag vertrekken met een grote glimlach op hun gezicht en ik na het leveren van de foto's de reactie krijg dat ze volkomen als zichzelf zijn vastgelegd!

AWARDS & PUBLICATIES.

Awardwinning trouwfotograaf
Trouwen in Brabant
Als beste beoordeeld zankyou fotograaf
Wedisson awards
Provinciewinnaar beste fotograaf Zuid-Holland

KENNISMAKEN.

Het is tijd om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

 

Laten we de eerste stap zetten om jullie dromen werkelijkheid te maken. In een telefonisch gesprek zullen we met elkaar kennismaken en jullie wensen bespreken. Vervolgens bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen.

 

Dit kennismakingsgesprek is 100% vrijblijvend en draait helemaal om jullie en jullie wensen.

bottom of page