top of page

AWARDWINNING TROUWFOTOGRAAF

Thamar Esveld fotograaf
Thamar Esveld Fotografie - Beste trouwfotograaf | Masters of wedding award winner
Thamar Esveld Fotografie - Beste trouwfotograaf | Wedisson award winner
Thamar Esveld Fotografie - Beste trouwfotograaf | Provinciewinnaar Zuid-Holland Awards

SPONTANE TROUWFOTOGRAFIE

Exclusief, tijdloos & spontaan

Wauw, jullie zijn verloofd! Jullie gaan trouwen in 2024 of 2025 en willen natuurlijk een prachtige bruiloft organiseren. 

Daar wil je de mooiste dag van je leven van maken, met alles erop en eraan. Je wilt de bruiloft groots vieren op een unieke locatie, met prachtige styling en omringd door jullie liefste familie en vrienden.

Jullie zijn op zoek naar een enthousiaste trouwfotograaf die een expert is in haar vak. Een ervaren trouwfotograaf die jullie spontaan vastlegt, zonder gedwongen poses.

Jullie willen trouwfoto’s in prachtige kwaliteit. Tijdloze en spontane foto’s met heldere, natuurgetrouwe, warme en romantische kleuren. Beelden die je jarenlang kunt koesteren en door kunt geven, van generatie op generatie.

 

Als dat het geval is, zijn jullie op de juiste plek.

Wil jij jullie bruiloft groots vieren en de tijdloze beelden koesteren van generatie op generatie?

Maar heb je het gevoel dat...

Je door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel fotografen. Op de foto gaan vind je een beetje ongemakkelijk. Maar je wilt absoluut geen stijve, geposeerde trouwfoto's. Je wilt foto’s waarop jullie helemaal jezelf kunnen zijn en jullie spontaniteit vastgelegd wordt. Je bent echt op zoek naar spontane trouwfotografie.

Je hebt wel gezocht naar inspiratie voor trouwfoto's, maar je ziet tegenwoordig overal trouwfoto's in een moody stijl. Jij bent daarentegen echt op zoek naar een exclusieve stijl. Geen trendy foto's die je overal ziet. Je wilt tijdloze trouwfoto's waar je over twintig jaar nog steeds vol trots op terug kunt kijken. Stralende foto's van de bruiloft, die je van generatie op generatie door kunt geven.

Het feest is niet compleet zonder jullie dierbare vrienden en familie. Het is zo bijzonder dat de mensen die dicht bij jullie staan, getuige mogen zijn van jullie bruiloft. Je wilt dat zij een fantastische dag beleven en helemaal met jullie meegenieten.

Trouwen is een meisjesdroom die uitkomt, dus je wilt de allerbeste trouwfotograaf voor jullie bruiloft. Een fotograaf met jarenlange ervaring die jullie op een spontane manier kunt vastleggen. Iemand die écht passie heeft voor het vak.

Je wilt geen standaard bruiloft. Jullie bruiloft moet groots gevierd worden op een prachtige unieke trouwlocatie. Misschien trouwen jullie op een kasteel of in een exotische kas. Of je wilt dineren aan van die lange Italiaanse dinertafels. Je vindt het belangrijk dat de trouwdag van begin tot eind vastgelegd wordt.

Je komt niet echt uit de voeten met de planning voor de bruiloft. Je hebt prachtige plannen voor de bruiloft. Maar je wilt dat het een heerlijk ontspannen trouwdag wordt waarop je niet van hot-naar-her hoeft te vliegen. Maar hoe deel je de planning voor de bruiloft goed in?

DEZE STRALENDE BRUIDSPAREN GINGEN JULLIE VOOR.

Jullie verdienen een fantastische bruiloft
en daar horen grootse beelden bij.

It's your time to shine!

Thamar Esveld Fotografie - bruid in bruidsjurk - trouwen in het Gooi

Het is nu jouw tijd om te stralen.

 

Eindelijk gaat het gebeuren. Het is een meisjedroom die uitkomt.

De bruiloft wordt de mooiste dag van je leven. Je voelt het aan alles. Je wilt een prachtige trouwlocatie met mooie bijpassende styling, live muziek... Alles past perfect bij elkaar. Misschien trouwen jullie wel op een prachtig kasteel, willen jullie een mooie buitenceremonie in de natuur, je hebt een zwembad afgehuurd om jullie bruiloft te vieren, een feest in een kas of je wilt een mooie boho wedding op het strand... Misschien is jullie droom zelfs wel om in het buitenland te trouwen. Denk aan de Spaanse zon, Italiaanse lange dinertafels, trouwen op Ibiza...

Je wilt een exclusieve stijl. Geen one-size-fits-all trendy stijl die je overal ziet. Geen bruinige moody foto's, maar echte natuurgetrouwe foto's. Jullie hebben de themakleuren van de bruiloft met zorg uitgekozen en je vindt het belangrijk dat de kleuren ook op die manier stralen op de foto's. Trouwfoto’s waar je over twintig jaar met trots op terug kunt kijken. Tijdloze trouwfotografie die je van generatie op generatie kunt koesteren. Je vindt heldere, warme en romantische kleuren perfect voor bruidsfotografie.

Je bent op zoek naar de beste trouwfotograaf. Iemand die enthousiast te werk gaat en lekker z'n ding doet op de bruiloft. Iemand die volop met jullie meegeniet en constant op zoek is naar het perfecte plaatje. Een trouwfotograaf die geen uitdaging uit de weg gaat. Iemand die zich helemaal aansluit bij jullie gasten en tijdens het trouwfeest lekker meedoet.

Je vindt het belangrijk dat jullie en jullie dierbaren echt genieten van de dag. Je wilt niet van hot-naar-her hoeven rijden en een ultieme dagplanning hebben voor de bruiloft. Je vindt het fijn als een ervaren trouwfotograaf meedenkt in de dagindeling van jullie bruiloft. Je wilt dat de bruiloft van begin tot eind prachtig vastgelegd wordt.

Je wilt échte trouwfoto's waarop jullie jezelf zijn. Met een oprechte lach, niet met een geposeerde lach. Je wilt zo min mogelijk poseren op deze dag. Je vindt het belangrijk dat de sfeer en emoties vastgelegd worden zoals ze zijn. Je wilt schitterende trouwfoto's die helemaal bij jullie passen. Spontane trouwfotografie past helemaal bij jullie.

Je vindt het belangrijk dat niet alleen jullie, maar ook jullie gasten vastgelegd worden. Je wilt aan je kinderen kunnen vertellen wie deze prachtige dag met jullie mocht meebeleven en daar gezichten bij kunnen laten zien. Je wilt de emoties voelen.

Bruidsfoto's inspiratie trouwen mooie locatie
"Wat een herbeleving van onze dag! Een herinnering voor het leven."

Johan & Marianne

Het is geen one-size-fits-all trendy stijl die je overal ziet.

Thamar Esveld Fotografie - Bruidspaar openingsdans - Trouwen in Maasland

Mijn fotografiestijl is exclusief. Het is geen one-size-fits-all trendy stijl die je op dit moment overal ziet. Als je daar naar op zoek bent, zoek dan even verder. Bij mij ontvang je foto’s in een tijdloze, journalistieke stijl. Een stijl die je over twintig jaar nog aanspreekt. Prachtige, spontane trouwfoto's in heldere, natuurgetrouwe, warme en romantische kleuren.

 

In een fysiek kennismakingsgesprek bij jullie thuis bespreken we al jullie dromen voor de bruiloft. Ik neem de tijd om in jullie dromen mee te denken. We maken gezamenlijk een planning die helemaal bij jullie past, gebaseerd op mijn eerdere ervaringen met bruiloften, zodat jullie relaxed de bruiloft optimaal kunnen beleven en kunnen genieten van alles en iedereen om je heen.

 

Jullie (dag)gasten zijn met zorg geselecteerd voor de bruiloft. Het verdient dan ook veel aandacht om deze gasten vast te leggen, zodat je later weer volledig kunt nagenieten van de bruiloft. Ik heb oog voor emotie en detail. Door mijn ervaring in het onderwijs weet ik hoe ik het beste in mensen naar boven kan halen. Door een spontane werkwijze hoef je weinig te poseren op je bruiloft om de mooiste foto’s te creëren.

 

Ik ben een christelijke trouwfotograaf en ben gevestigd in Alphen aan den Rijn, een dorp vlakbij Leiden. Ik fotografeer bruiloften door heel Nederland. In het fotograferen van bruiloften heb ik meerdere bruidsfotografie awards gewonnen. Ik heb de award Provinciewinnaar Zuid-Holland gewonnen, behoor tot de top 10 beste trouwfotografen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Ook heb ik meerdere internationale awards van de Masters of Wedding Photography en Best Wedding Photography Wedisson Awards gewonnen.

DIT IS WAT IK DOE.

Reviews Thamar Esveld Fotografie

AWARDS & PUBLICATIES.

Awardwinner trouwfotografie
Trouwen in Brabant
Beste fotograaf Zankyou
Wedisson awards bruidsfotografie
Beste fotograaf Zuid Holland
Golden hour shoot bruiloft
"Thamar is een getalenteerde fotograaf! Ze geeft goede aanwijzingen voor het creëren van mooie en ontspannen foto's."

Celine & Mitchell

DEZE STRALENDE BRUIDSPAREN GINGEN JULLIE VOOR.

Jullie perfecte dag

Je wilt dat jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven wordt. Op een unieke locatie en met prachtige styling en live muziek. Alles past perfect bij elkaar. Je wilt niet van hot-naar-her rijden op jullie bruiloft. Je vindt het belangrijk dat je ontzorgd wordt en lekker kunt genieten.

Dierbaren, sfeer en emoties

DIT IS VOOR JULLIE WANNEER...

Je vindt het belangrijk dat jullie dierbaren vastgelegd worden. Foto’s van jullie vrienden en familie. Die ene traan die ontsnapt bij je moeder of vriendin tijdens het uitspreken van het jawoord, dat is wat je wilt voelen wanneer je naar de foto kijkt. Een foto waar je de emotie kunt voelen. Je wilt zo min mogelijk poseren op deze dag. Je vindt het belangrijk dat de sfeer en emoties vastgelegd worden zoals ze zijn. Je wilt spontane foto’s waar jullie en jullie lieve dierbaren authentiek vastgelegd worden.

Tijdloos, helder, romantisch

Je straalt bij het idee van prachtige bruidsfoto’s. Beelden die je met trots met je familie en vrienden zult delen, niet alleen nu, maar ook over twintig jaar. Je verlangt naar tijdloze foto’s in heldere, warme, romantische en natuurgetrouwe kleuren. Je bent niet op zoek naar een trendy moody stijl.

Awardwinning trouwfotograaf

Je zoekt de beste trouwfotograaf. Een fotograaf die de beste is in haar vak en waar je je bij op je gemak voelt. Een spontane trouwfotograaf die meerdere awards heeft gewonnen op het gebied van trouwfotografie. Iemand die als een vriendin de hele dag met jullie meeloopt en geniet van jullie bruiloft. Iemand die doet waar ze goed in is en doelgericht te werk gaat. Misschien vind je het fijn als je een christelijke trouwfotograaf hebt op de bruiloft.

IMG_7088.JPG

OVER DE FOTOGRAAF.

Mijn naam is Thamar.

Ik ben professioneel trouwfotograaf. Ik heb al vele fantastische bruiloften mogen vastleggen. Ik ben gek op gezelligheid, liefde en romantiek. Tikkeltje impulsief. Als iets in mijn hoofd opkomt, moet dat ook gebeuren. Dat zijn altijd leuke en gekke dingen en mede daarom ben ik ook zo gek op trouwfotografie. Ik ben altijd weer op zoek naar uitdagingen en toffe plaatjes.

Mijn missie & visie

Mijn missie is echt dat de prachtige beelden doorgegeven worden aan de volgende generatie. Het is ontzettend waardevol voor de volgende generatie(s) om foto's te zien van je (groot)ouders of zelfs nog een generatie verder. 

 

Zelf heb ik mijn opa en oma nooit gekend. Ik heb ze echt moeten leren kennen van verhalen, materialen en foto's. Beeldmateriaal is zo waardevol. Je leert mensen echt kennen door middel van foto's. Daarom vind ik het zo belangrijk dat trouwfoto's - en dan zeker ook op zo'n bijzondere dag als jullie trouwdag - tijdloos moeten zijn en van hoge kwaliteit, zodat de trouwfoto's echt gekoesterd worden.

 

Ik vind het ontzettend tof om jullie liefde en emotie door mijn lens te bekijken en vast te leggen, zodat het een tijdloze herinnering wordt. Mijn achtergrond in het onderwijs heeft me geleerd hoe ik het beste in mensen naar boven kan halen. Ik ben ervan overtuigd dat door spontane opdrachten te geven tijdens de fotoshoot, ik jullie op een authentieke en echte manier kan vastleggen. Als christelijke trouwfotograaf hecht ik waarde aan tijdloze beelden met heldere, natuurgetrouwe kleuren met een vleugje warmte en romantiek hierin verwerkt. Foto’s worden dan kostbare herinneringen.

Awardwinning fotograaf

Mijn fotografiedroom is bekroond met meerdere bruidsfoto-awards, waaronder de prestigieuze Award Provinciewinnaar Zuid-Holland. Zo mag ik mij vol trots awardwinning trouwfotograaf noemen. Bovendien behoor ik tot de top 10 beste trouwfotografen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Ik ben trots op mijn internationale onderscheidingen van de Masters of Wedding Photography en de Best Wedding Photography Wedisson Awards.

PAKKETTEN VOL LIEFDE.

Het is belangrijk om te weten waar je aan toe bent en welke kosten horen bij een trouwfotograaf. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek ga ik graag met jullie in gesprek over jullie wensen voor de bruiloft en vullen we gezamenlijk de planning in. Op basis daarvan kijken we welk pakket trouwfotografie het best bij jullie wensen past.

 

Alle pakketten bestaan uit:

✓ Enthousiaste, ervaren, awardwinning trouwfotograaf.

✓ Een uitgebreid kennismakingsgesprek.

Onbeperkt contact en deskundig advies om jullie te begeleiden in de aanloop naar jullie grote dag.

High-end bruidsfotografie met tijdloze beelden.

✓ Binnen één week een exclusieve sneak preview, zodat deze prachtige momenten met jullie dierbaren gedeeld kunnen worden.

✓ Een persoonlijke online galerij waarin de prachtige foto’s in hoge resolutie bewonderd kunnen worden.

✓ Een prachtig luxe trouwalbum met jullie favoriete foto's en jullie namen en trouwdatum erop gegraveerd.

bruid met bruidsboeket
Pakketten

1

ZILVER

- 10 uur high-end trouwfotografie

- minimaal 450 prachtige bewerkte digitale beelden in een online galerij

 

€  2400

2

GOUD

- 12 uur high-end trouwfotografie

- minimaal 500 prachtige bewerkte digitale beelden in een online galerij

  2600

3

PLATINA

- 14 uur high-end trouwfotografie

- minimaal 550 prachtige bewerkte digitale beelden in een online galerij

 

€  2800

DIT IS WAT JULLIE MOGEN VERWACHTEN.

Spontaan bruidspaar

Tijdloze trouwfoto’s die jullie lovestory vertellen. Deze beelden zullen jullie trots en met liefde koesteren, niet alleen nu, maar ook nog over twintig jaar. Ze stralen in prachtige heldere, natuurgetrouwe, warme en romantische kleuren. Van generatie op generatie.

✓ Prachtige high-end foto’s in hoge resolutie in een exclusieve online galerij. Hiermee kunnen jullie deze kostbare momenten gemakkelijk delen met vrienden en familie.

Jullie dierbaren, gekoesterd in de meest authentieke en ontroerende momenten, voor altijd vastgelegd. Een foto waar je de emotie kunt voelen, vooral in de prachtige zwart-wit beelden die dit gevoel nog meer benadrukken. 

✓ Een enthousiaste christelijke trouwfotograaf met passie voor het vak. Ik ben als het ware een vriendin die geen enkel moment van jullie bijzondere dag mist. Ik leg jullie lekker spontaan vast, zoals jullie zelf zijn. Zonder gekke poses.

✓ Een luxe trouwalbum waarin jullie met liefde jullie favoriete beelden selecteren, samengebracht in een schitterend album van hoogwaardige kwaliteit. Dit album bevat de beste fotopapieren en de scherpste prints, en dankzij de lay-flat binding is de middennaad vrijwel onzichtbaar. Jullie mogen zelf de mooiste cover kiezen, waarop jullie namen en de onvergetelijke trouwdatum liefdevol worden gegraveerd. Dit album is meer dan een boek; het is een tijdloze verzameling dat jullie lovestory vertelt in beelden.

AWARDS & PUBLICATIES.

Awardwinner trouwfotografie
Trouwen in Brabant
Beste fotograaf Zankyou
Wedisson awards bruidsfotografie
Beste fotograaf Zuid Holland
Spontane trouwfotografie
"Wij vinden Thamar een heel lief, geduldig, betrokken en creatief mens. Zij wist precies wat en wanneer ze moest fotograferen. Wat ik ook heel super vond was de snelle en makkelijke communicatie. Alles was duidelijk en wij konden 100% op haar rekenen wat rust en vertrouwen geeft."

Michaela & Emiel

LET'S PARTY!

Ook het feest is het waard om vast te leggen!