top of page

TROUWDATUMCHECK.

Laten we even bellen om de wensen voor jullie bruiloft te bespreken en om een kennismakingsgesprek in te plannen.

We bespreken hoe jullie de bruiloft voor je zien en wat onmisbaar is op jullie bruiloft. Ik denk volledig met jullie mee en laat prachtige beelden zien van eerdere bruidsparen. Ook bespreken we of ik de juiste persoon ben om jullie bruiloft vast te leggen.

 

Het kennismakingsgesprek is 100% vrijblijvend.

Unieke trouwlocatie Fletcher Kalkovens

JIJ BENT...

Je bent verloofd en gaat binnenkort trouwen, hebt pas een kindje gekregen of geniet volop van jullie gezin. Je vindt het belangrijk om deze bijzondere momenten van het leven vast te leggen op beeld. Omdat je weet dat het zo belangrijk is om te genieten van de dierbaren om je heen.

 

Je bent op zoek naar een enthousiaste fotograaf die een expert is in haar vak. Iemand die jullie spontaan vastlegt, zonder gedwongen poses. Jullie willen high-end foto’s in prachtige kwaliteit. Beelden die je met trots kunt delen met al je familie en vrienden. Tijdloze en spontane foto’s met heldere, natuurgetrouwe, warme en romantische kleuren.

En dat is waar ik je mee help.

Golden hour shoot bruiloft
"Thamar is een getalenteerde fotograaf! Ze geeft goede aanwijzingen voor het creëren van mooie en ontspannen foto's."

Celine & Mitchell

AWARDS & PUBLICATIES.

Masters trouwfotografie
Trouwen in Brabant
Beste trouwfotograaf Nederland
Awards bruidsfotografie Top 10 beste fotografen
Goede bruidsfotograaf Zuid Holland
Beste trouwfotograaf Utrecht Gelderland Zuid Holland

ZIJN JULLIE KLAAR VOOR JULLIE AVONTUUR?

Het is tijd om jullie bruiloft groots te vieren, aangezien jullie maar één keer in het huwelijksbootje stappen. Jullie verdienen niets minder dan de allerbeste fotograaf om deze dag vast te leggen. Jullie zoeken die exclusieve beelden van deze prachtige dag. Foto’s waarop jullie stralen, waarop je jezelf bent. Foto’s die jullie met trots en liefde zullen delen met vrienden en familie.

 

Gelukkig zijn jullie hier op de juiste plek.

 

Laten we de eerste stap zetten om jullie dromen werkelijkheid te maken. In een telefonisch gesprek zullen we samen bekijken of jullie gewenste trouwdatum beschikbaar is. Vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek in.

 

Tijdens dit kennismakingsgesprek, dat plaatsvindt bij jullie thuis of in een gezellig koffietentje langs de route, nemen we rustig de tijd om jullie wensen voor de mooiste dag van jullie leven te bespreken. We bespreken wat jullie zoeken in een fotograaf en we zullen jullie planning verder vormgeven. Dit kennismakingsgesprek is 100% vrijblijvend en draait helemaal om jullie en jullie wensen.

trouwdatum check
bottom of page