top of page
  • Thamar Esveld Fotografie

De bruiloft wordt de mooiste dag van je leven.

It's your time to shine.


Eindelijk gaat het gebeuren. Het is een meisjedroom die uitkomt.


De bruiloft wordt de mooiste dag van je leven. Je voelt het aan alles. Je wilt een prachtige trouwlocatie met mooie bijpassende styling, live muziek... Alles past perfect bij elkaar.


Je vindt het belangrijk dat jullie en jullie dierbaren echt genieten van de dag. Je wilt niet van hot-naar-her hoeven rijden en een ultieme dagplanning hebben voor de bruiloft.


Je vindt het fijn als een ervaren trouwfotograaf meedenkt in de dagindeling van jullie bruiloft. Je wilt dat de bruiloft van begin tot eind prachtig vastgelegd wordt.

Je verdient namelijk een grootse bruiloft. Deze dag wordt de mooiste dag van je leven. Dat voel je aan alles.


Het wordt een bruiloft waarop je lekker ontzorgd wordt en maximaal kunt genieten met je partner en alle dierbaren om jullie heen.


Je weet: een goed begin is het halve werk. Een goede planning is de basis voor een ontspannen dag. Je wilt niet van hot naar her vliegen op deze dag. 


Maar je wilt dat het een heerlijk ontspannen trouwdag wordt waarop je niet van hot-naar-her hoeft te vliegen.bruid met trouwjurk


's Morgens wil je lekker rustig kunnen opstarten en alle voorbereidingen doen voor de bruiloft. Je haar wordt gedaan, je make-up wordt aangebracht en ondertussen kun je zelf rustig wakker worden met een kopje koffie in je hand.


Tijdens de fotoshoot maken we prachtige foto's op een spontane werkwijze. Ik geef kleine opdrachtjes waardoor jullie échte lach tevoorschijn komt. Poseren? Dat is zó 2023. ;)


Maar je wilt natuurlijk wel ruim de tijd hebben voor de fotoshoot. Je wilt echt even ontspannen met z'n tweetjes. Voelen alsof er geen camera bij is.


Daarom is het zo belangrijk om een relaxte planning te hebben.


Tijdens een kennismakingsgesprek laten we dit uitgebreid naar voren komen. Ik neem echt de tijd om met jullie mee te denken.


Eerst gaan we lekker even dromen over de bruiloft en dan kijken we hoe we dit concreet in een planning kunnen verwerken. Ik denk in alles met jullie mee: van styling tot organisatie en allerlei tips en tricks.


Ik neem wat trouwalbums van eerdere bruidsparen mee die je kunt bewonderen en je alvast lekker inspiratie op kunt doen voor jullie grote dag.


Want jullie verdienen een grootse bruiloft. Met tijdloze foto's die je kunt koesteren, van generatie op generatie.


Spreek ik je snel?

Comments


bottom of page